75È ANIVERSARI

El Girona CH està de celebració. Aquesta temporada es compleixen 75 anys de la seva fundació. Per celebrar aquesta efemèride, el club ha plantejat tot un seguit d’actes, exposició festes, concursos… que s’aniran realitzant al llarg d’aquesta temporada esportiva 2015/16.

La celebració del 75è aniversari ja va començar al mes de setembre amb el nou disseny de les equipacions de joc i del xandall del club. Des de principi de temporada les camisetes dels jugadors porten estampant els “75 anys fent hoquei a Girona”. També tots els xandalls porten el GIRONA CH 1940, en clara referència al seu any de fundació.

No obstant, el tret de sortida de la celebració va ser el passat 28 d’octubre amb l’Acte Institucional del 75è Aniversari del GIRONA CH, que es va fer a Caixaforum de Girona i on hi van assistir socis, jugadors, representants d’altres clubs de la ciutat, empresaris, representants institucionals…

En aquell acte es van explicar les activitats programades al llarg de la temporada; la pintora gironina Anna Agustí va entregar un quadre commemoratiu de l’aniversari al club; i Antoni Quintana, l’expresident de Club, va fer un repàs dels 75 anys d’història del Girona CH a través d’anècdotes i fets curiosos. El moment més emotiu va ser quan es va fer un reconeixement a tots els expresidents i familiars del Girona CH. El president del club, Marc Avellaneda, l’Alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el representant de la Delegació d’Esports de la Generalitat, Josep Pujols, i el diputat de la Diputació de Girona, Jordi Camps van entregar una placa commemorativa als expresidents, o familiars, que al llarg dels anys han estat a l’entitat.

Les activitats més rellevants que se celebraran durant aquesta temporada, en commemoració del 75è aniversari seran:

Desembre 2015:

  • Festa infantil de Nadal: es celebrarà el dimarts 22 de 18 a 20h; pels petits de la casa hi hauran inflables a la pista auxiliar i per tancar la festa es farà un berenar per tots els jugadors/es. I pels més grans una copa de cava i torrons.

Abril’16: Concurs “Busquem mascota pel GIRONA CH”

Maig’16: Inauguració exposició “75 anys fent hoquei”

Juny’16:

  • Torneig 3-4-5 de juny Girona CH
  • Partits GIRONA CH vs Selecció Catalana
  • Dinar 75è aniversari

Així mateix, cada més, es visitaran els estadis i pavellons de cadascun dels clubs que formen part de l’ADN Gironí.

Mensualment, mitjançant aquesta web, anirem informant i concretant detalls de totes les activitats.

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar