Benito continuarà al Citylift Girona després de salvar-lo

Benito continuarà al Citylift Girona després de salvar-lo

L’entrenador es mostra satisfet per haver sobreviscut a una temporada “duríssima” i anuncia la continuïtat de Jaume Llaverola

El Citylift Girona ha estat indubtablement una de les revelacions de l’OK Lliga. Pocs apostaven per la seva permanència en la primera temporada de la història del club en la màxima categoria, però l’equip, amb alts i baixos, se n’ha acabat sortint. L’entrenador, Ramon Benito, s’ha guanyat, doncs, mantenir-se al capdavant del projecte. Ahir ho va confirmar ell mateix: “Estic molt content per la temporada que hem fet perquè la competitivitat per la competència ha estat duríssima.”

A partir d’ara l’entrenador, que lidera tot l’àmbit esportiu del club, ja comença a pensar en la temporada vinent: “Ben aviat anirem anunciant renovacions i la primera serà la de Jaume Llaverola.” El porter és el jugador més veterà de la lliga (41 anys) i ha estat determinant no només en la permanència sinó també en l’històric ascens de la temporada passada. Benito va tenir paraules d’agraïment per a tota la gent que d’alguna manera o altra ha donat suport a l’equip i al club: “L’Ajuntament ha estat amb nosaltres, la junta ha fet un esforç brutal i els seguidors han estat sempre al nostre costat; l’únic problema que hem tingut ha estat la limitació d’hores d’entrenament a la pista, però això els passa a molts equips, no ens podem queixar.”

El tècnic remarca que l’equip ha estat capaç de batre rivals històrics, com ara el Liceo –en l’històric debut en la lliga a casa– i el Voltregà, però que també ha hagut de patir de valent contra els rivals directes.

Benito també considera que l’ascens del Palafrugell i la presència de tres equips gironins en l’OK Lliga 2017/18 faran que les aficions segueixin encara amb més interès el campionat.

L’equip femení del Girona CH té la possibilitat de pujar a l’OK Lliga femenina el cap de setmana que ve. Si ho aconseguís, el club tindria els seus dos equips absoluts en la màxima categoria.

PROTAGONISTA

“Agraeixo a tothom que ens ha donat suport, des de l’Ajuntament fins als seguidors”
RAMON BENITO
ENTRENADOR DEL GIRONA CH
On ha estat publicada la notícia? L’Esportiu de Catalunya
Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar