El Citylift Girona fa el passadís al prebenjamí

El Citylift Girona fa el passadís al prebenjamí

L’equip entrenat per Toni Vilà ha sigut campió territorial i, com a tal, organitzarà el Campionat de Catalunya (PRECAT) el 18 i el 19 de juny

El Citylift Girona CH va fer dissabte un reconeixement a l’equip Prebenjamí A, campió del Territorial de Girona. El club serà ara l’organitzador del Campionat de Catalunya (PRECAT), els dies 18 i 19 de juny. El Prebenjamí A el formen esportistes nascuts el 2006 i 2007: Anna Salvat(portera), Biel Nadal, Narcís Pijaume, Pol Moreno, Grau Pérez i Jan Puivert. L’equip l’entrena el tècnic Toni Vilà, que a l’hora és el segon entrenador del Primera Nacional. El delegat és Jordi Salvat.

L’equip de Ramon Benito va fer el passadís als nens abans del partit contra l’Arenys de Munt. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora d’Esports, Isabel Muradàs; el president del Girona CH, Marc Avellaneda; el president de la Federació Catalana de Patinatge a Girona, Benjamí Pons; el delegat territorial d’Esports de la Generalitat, Josep Pujols, i el president de Citylift Girona, Cayetano Pérez, van fer entrega de les copes.

Com a primers classificats, correspon al Girona CH organitzar el Precat. En aquest campionat hi participen els dos primers classificats de les quatre territorials. De Girona hi competiran el Girona CH i el CH Palafrugell; de la territorial de Lleida, el CP Bell-lloc i el CH Juneda B; de Tarragona, el Reus Deportiu i CE Vendrell. Els equips de la territorial de Barcelona es determinaran els dies 4 i 5 de juny al campionat de Barcelona, que es disputarà a Voltregà.

Per altra banda, l’equip Benjamí A es juga la classificació al Campionat de Catalunya el proper cap de setmana a Riudoms. L’equip gironí, entrenat per Jordi Horta, ha quedat tercer de la territorial de Girona però té l’oportunitat de classificar-se si guanya les eliminatòries contra els quarts de Lleida i Tarragona i el sisè de Barcelona.

On ha estat publicada la notícia? L’Esportiu de Catalunya (ADN Gironí) i Diari de Girona (ADN Gironí)

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar