El Citylift Girona perd la Copa de la Princesa

El Citylift Girona perd la Copa de la Princesa

L’equip de Ramon Benito planta cara al Mieres, tot i que afeblit per les múltiples baixes, perd contra el filial Barça B en una final molt disputada

FC Barça Lassa 5 – 2 CityLift Girona CH

El CityLift Girona va perdre ahir al migdia la ?nal de la Copa de la Princesa d’hoquei en caure contra el FC Barcelona B a Mieres. L’equip de Jordi Camps Va apro?tar les múltiples baixes que tenien els gironins per donar al club blaugrana un títol que ?ns ara faltava a les seves vitrines.

El Girona, afeblit per només tenir un canvi de jugador de pista, Va veure com el ?lial del Barça l’obligava a imprimir un alt ritme de joc en veure’s ja des de bon principi per darrere en el marcador. Després dels gols de Palazón i Oriol Garcia que situaven un 2-0, el Girona Va reaccionar amb una diana de Borja Ramón. En la celebració, Pelícano va veure la targeta blava. Al descans s’hi va arribar amb 3- 1.

En la represa, una blava a Llorca podia haver reduït distancies, però el Girona no va transformar
ni la directa ni va apro?tar la superioritat. Superats els dos minuts, els blaugrana van prémer
l’accelerador, i Aragonés va fer així el 4- 1. Pelícano va fer el 4-2 i es va entrar en una recta ?nal molt emocionant. El mateix jugador gironí va fallar un penal i instants després els blaugrana van sentenciar amb el 5-2 de?nitiu.

Declaracions de l’entrenador RAMON BENITO

“Estic molt content i orgullós de l’equip, tot i haver viatjat amb pocs efectius i només quatre sèniors, havent de fer debutar Pol Bondona”

“Ha estat una llàstima la derrota, hem fallat un penal quan anàvem 4-2 i podíem haver tornat a entrar al partit, però ells han aprofitat una falta directa quan quedava un minut i mig i ja s’ha acabat el partit”

“A la porteria hi he fet jugar Daniel, en el lloc de Llaverola per decisió tècnica”

On ha estat publicada la notícia? Diari de Girona , L’Esportiu de Catalunya , RFEP

 

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar