El Citylift Girona torna a l’OK Lliga femenina demà

El Citylift Girona torna a l’OK Lliga femenina demà

L’equip entrenat per Xavi i Marc Oller debuta a Vilanova després d’una temporada fora de l’elit i surt amb el principal objectiu de la permanència

El Citylift Girona tindrà aquesta temporada els seus equips masculí i femení a l´OK Lliga, la màxima categoria estatal. Els nois van obrir la lliga el cap de setmana passat tombant l´Igualada a Palau i demà serà el torn de les noies, que dirigides pels germans Xavi i Marc Oller, s´estrenaran a Vilanova. Després d´un any fora de l´elit (van descendir la temporada 2015/16), l´any passat es van quedar a les portes de l´ascens per la derrota a casa, en l´última jornada, contra el Vila-sana. Però unes setmanes més tard, la Federació va haver de cobrir unes renuncies i l´equip gironí va aprofitar la proposta per pujar als despatxos.

«L´equip és el mateix que hauria competit a Nacional Catalana si no hagués sortit la possibilitat de pujar», explica Xavi Oller, que admet que el principal objectiu serà la permanència. Continuen de la temporada passada Virginia Díaz, Carla Dorca, Laura Vall, Laia Castro i Elena Ruiz, mentre que han arribat Xantal Piqué (Mataró) i Cèlia Roura (Horta). La plantilla es completa amb dues jugadores infantils, Jana Fontrodona i la portera Martina Planella.

On ha estat publicada la notícia? Diari de Girona i L’Esportiu de Catalunya

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar