El Girona CH aposta per l’escoleta per atraure els més petits a l’hoquei

El Girona CH aposta per l’escoleta per atraure els més petits a l’hoquei

L’objectiu és que els nens de 3 a 5 anys aprenguin a patinar jugant a tota mena de jocs

L’hoquei patins és un esport en el qual és molt important haver començat de ben petits per assolir un bon nivell i arribar a ser competitiu. Conscient d’això, el Girona CH ha fet una aposta clara per potenciar l’escoleta, dirigida a nens de 3 i 5 anys. L’objectiu en aquesta etapa és ensenyar els més petits a patinar a través de tota mena de jocs, i a mesura que es va dominant el patí, s’introdueix l’estic i la bola.

L’escoleta del Girona CH compta actualment amb un equip d’entrenadores que són jugadores de l’equip d’OK Lliga femení i que, sota la direcció del coordinador de base, Ramon Benito, introdueixen els més petits en la pràctica de l’hoquei patins a través d’entrenaments d’una hora tres dies a la setmana (dimarts, dijous i divendres). Els entrenaments comencen a 3/4 de 6 de la tarda i tenen lloc al mateix Pavelló Municipal de Palau II.

L’escoleta és una fase exclusivament formativa i no hi ha competició setmanal, tot i que a partir del gener els clubs organitzen trobades durant les quals es juguen diversos partidets seguits al llarg d’un matí. La pista es divideix per la meitat de manera que es poden fer dos partits alhora. La trobada organitzada pel Girona CH se sol celebrar a la primavera.

A més, per tal que es vagin familiaritzant amb la competició, és habitual que als nens i nenes de 5 anys que demostren més domini se’ls convoqui puntualment per reforçar els equips d’iniciació (6 i 7 anys).

Els nens i nenes que vulguin provar si els agrada l’hoquei patins disposen d’un mes gratuït (només cal pagar l’assegurança) durant el qual el club facilita el material necessari per participar als entrenaments. Els interessats poden demanar més informació a través del correu info.gironaclubhoquei@gmail.com.

On ha estat publicada la notícia? Diari de Girona (ADN Gironí)

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar