El Girona CH convoca un dinar per celebrar el seu 75è aniversari

El Girona CH convoca un dinar per celebrar el seu 75è aniversari

El club prepara un torneig i un dinar amb tots els socis, jugadors i persones vinculades a la història de l’entitat com a cloenda del 75è aniversari, els actes de celebració del qual es van iniciar el mes de setembre

L’àpat, que es farà a la pista petita de Palau I, un torneig i una exposició,tancaran la commemoració entre els dies 3 i 5 de juny

El dia 5 del mes que ve, el primer diumenge del mes de juny, es tancaran els actes de commemoració dels 75 anys del Girona Club Hoquei. El club prepara un torneig i un dinar amb tots el socis, jugadors, familiars i simpatitzants que des de 1940 han estat vinculats amb l’entitat.

Altres clubs i també jugadors veterans prendran part en el torneig. Els partits començaran divendres al vespre i acabaran diumenge al matí abans del dinar de cloenda que es farà a la pista petita de Palau II. Els interessats a assistir-hi poden adquirir els tiquets els divendres al bar del club (de 18 a 21 h) o a través de la direcció de correu electrònic del Girona (info.gironaclubhoquei@gmail.com).

Diumenge s’inaugurarà l’exposició 75 anys fent hoquei a Girona, al vestí- bul de Palau, que es podrà visitar en les pròximes setmanes. Joan Martínez, exdirigent del Girona CH, i amb la col·laboració d’altres socis i simpatitzants, ha recollit una mostra de material d’hoquei, fotografies, trofeus i altres elements cedits per celebrar l’efemèride, que es va començar a celebrar al setembre amb la presentació dels equipatges.

Un acte institucional a la sala Forum de La Caixa amb un homenatge a tots els presidents que ha tingut el club, al novembre, va ser l’altre esdeveniment més destacat de l’aniversari.

On ha estat publicada la notícia? Diari de Girona (ADN Gironí) i L’Esportiu de Catalunya (ADN Gironí)

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar