EL GIRONA CH PRESENTA ELS 17 EQUIPS DE LA NOVA TEMPORADA

EL GIRONA CH PRESENTA ELS 17 EQUIPS DE LA NOVA TEMPORADA

El club gironí ha fet una aposta sòlida per assentar les bases d’un creixement qualitatiu en els equips de base

El Girona Club Hoquei ha fet avui la presentació dels seus equips en l’arrenca- da d’una temporada en la qual tindrà molt present els seus orígens i la seva història, ja que celebra el 75è aniversari de la seva fundació, fent una aposta sòlida per assentar les bases per un creixement qualitatiu en els equips de base. El club gironí compta amb tres equips sèniors i catorze de base, el que suposa un total de més d’un centenar de jugadors, que ahir ja van lluir les noves equipacions que incorporen el logo del 75è aniversari de l’entitat.

“El que volem es aconseguir que la base pugi de nivell i sigui una referència a Girona, que s’en comenci a parlar. Per això intentarem que algun equip es classifiqui en algun campionat de Catalunya”, explica el coor- dinador del club Ramon Benito, que també dirigeix l’equip de primera estatal masculina. Una de les novetats per aconseguir la millora en la base són els canvis que s’han produit en la metodologia de treball i en l’estaf tècnic. “Es tracta de fer un treball piramidal perquè els equips vagin cap a dalt i que puguem tenir equips a totes les categories”, afegeix Benito, fent referència a l’equip júnior, unica categoria en la qual el Girona CH no tindrà representació aquesta temporada. Els 14 equips de base estan repartits en les següents catego- ries: Escoleta, Iniciació, Prebenjamins (4 equips), Benjamins (3 equips), Alevins (2 equips), Infantils (2 equips) i Juvenils.

Els tres equips sèniors competiran aquesta temporada en la OK Lliga femenina, en la 2a catalana masculi- na, que tindrà com a objectiu l’ascens a 1a catalana, i en la 1a divisió estatal masculina, que llluitarà per as- segurar la permanència en el seu debut a la categoria. Aquest equip, dirigit per Ramon Benito, ha empatat 3-3 amb el FC Barcelona, que milita també a 1a estatal, en el partit amistós que s’ha disputat avui en el marc de la presentació dels equips. El partit ha estat molt disputat, amb domini del FC Barcelona a la prime- ra part. Els gironins, però, han pogut anivellar una diferència de dos gols en contra (1-3) en els últims minuts de partit. Manel Garcia, Marc Gómez i Josep Hernández han estat els autors dels tres gols del Girona CH.

On ha estat publicada la notícia?: Diari de Girona (ADN Gironí)L’Esportiu de Catalunya i OKCAT

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar