El Girona CH se suma a la campanya solidària de l’Espai Gironès

El Girona CH se suma a la campanya solidària de l’Espai Gironès

Jugadors dels primers equips del Girona CH (Primera Estatal masculí i OK Lliga femení) participaran el proper dimecres dia 23 (18.00 h.) en la campanya solidària Aquest Nadal tots hi guanyem! que el centre comercial Espai Gironès ha impulsat a favor de Càritas i el Banc dels Aliments per lluitar contra la pobresa i l’exclusió social. El Girona CH és un dels cinc clubs que col·labora amb la campanya, que s’allargarà fins al proper 5 de gener, i que dedica cada setmana a un esport diferent.

Els visitants del centre comercial poden participar-hi de diferents maneres i anar sumant punts que un cop acabada la campanya es transformaran en euros per a Càritas. Una de les maneres de col·laborar és, per exemple, fer punts practicant un dels esports solidaris de la campanya. La setmana del 21 al 27 de desembre l’esport protagonista serà l’hoquei i els jugadors del Girona CH intentaran contribuir a la suma de punts disparant amb l’estic contra una porteria instal·lada a l’estand i animant els nens i visitants a fer el mateix.

Altres vies per col·laborar i sumar punts són fer-se una foto amb el marc Aquest Nadal tots hi guanyem! al Punt solidari; fer-se una selfie practicant esport en un recinte esportiu o al Punt Solidari i publicar-la amb l’etiqueta #totshiguanyem a o enviar a l’Espai Gironès un vídeo esportiu d’un màxim de 10 segons que després el centre compartirà al seu Facebook (dada 10 likes que rebi el vídeo es convertiran en un punt).

Diumenge, per acabar la setmana dedicada a l’hoquei, se sortejarà una samarreta del club i diversos estics entre tots els que hagin omplert les butlletes disponibles a l’estand. L’objectiu dels organitzadors és arribar als 10.000 punts per transformar-los en 10.000 euros per a Càritas i de moment ja se n’han acumulat més de 6.000.

L’Espai Gironès també col·labora durant aquesta campanya de Nadal en la recollida de menjar per donar al Banc dels Aliments. Els aliments es poden portar directament al Punt Solidari o a través de la compra al supermercat Caprabo.

Festa de Nadal per celebrar el 75è aniversari

D’altra banda, el Girona CH celebrarà aquest dimarts, 22 de desembre, una Festa de Nadal dirigida als nens dels equips de base i les seves famílies. La festa, que s’emmarca dins dels actes del 75è aniversari del club, se celebrarà de 6 a 8 de la tarda, i els més petits podran passar una bona estona jugant als inflables instal·lats a la pista petita del Pavelló Municipal de Palau. També hi haurà berenar per als nens i torrons i cava per als pares i per a tots els socis que vulguin sumar-se a la celebració.

On ha estat publicada la notícia? Diari de Girona (ADN Gironí)

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar