El Girona CH va organitzar una trobada d’escoletes de deu clubs

El Girona CH va organitzar una trobada d’escoletes de deu clubs

Un centenar de nens d’entre 3 i 6 anys procedents de deu clubs de les comarques gironines van jugar diversos partits al pavelló de Palau II

El Girona CH ha organitzat aquest diumenge la Trobada d’Escoles d’hoquei de les comarques gironines. Nens de deu clubs gironins van estar fent partits durant tot el matí. La pista principal del Pavelló de Palau II de la capital es va dividir en dues parts i es van organitzar dos partits simultàniament durant tota la jornada.

Els clubs participants van ser: HC Salt, CH Farners, Hoquei Banyoles, Palafrugell, FD Cassanenc, Shum Balder Tècnica, CPH Olot, Hoquei Figueres, CP Jonquerenc i Girona CH. En total un centenar de nens de 3 a a 6 anys van participar en l’exitosa jornada. Una vegada es van haver acabat els partits, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, i el president del club local, MarcAvellaneda, van entregar una medalla a cada esportista.

El Girona CH també va obsequiar els nens participants en l’activitat amb una bossa amb caramels, una poma, globus, galetes… Les empreses que van col·laborar en aquesta Trobada d’Escoles d’Hoquei van ser Citylift, Pizzeria Corsaro, Girona fruits i La Caixa.

On ha estat publicada la notícia? Diari de Girona (ADN Gironí) i  L’Esportiu de Catalunya (ADN Gironí)

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar