EL GIRONA CH DÓNA EL TRET DE SORTIDA ALS ACTES DEL 75è ANIVERSARI AMB UN HOMENATGE ALS EXPRESIDENTS DEL CLUB

EL GIRONA CH DÓNA EL TRET DE SORTIDA ALS ACTES DEL 75è ANIVERSARI AMB UN HOMENATGE ALS EXPRESIDENTS DEL CLUB

 

Han rebut el reconeixement a la seva tasca aquesta tarda en un acte institucional celebrat al CaixaForum Girona

L’actual directiva ha detallat totes les activitats que es faran al llarg de la temporada per commemorar l’aniversari

El Girona CH ha donat avui el tret de sortida a les celebracions del seu 75è aniversari amb un emotiu homenatge a tots els presidents i juntes directives que han treballat pel club des de la seva fundació l’any 1940. El reconeixement ha tingut lloc durant un acte institucional celebrat al CaixaForum Girona al qual assistit, entre d’altres, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; el delegat territorial d’Esports de la Generalitat a Girona, Josep Pujols, i el diputat Jordi Camps, en representació de la Diputació de Girona.

L’homenatge als quinze expresidents ha anat precedit d’un breu repàs a la història del club a càrrec d’Antoni Quintana, que va presidir l’entitat des la temporada 2000/2001 fins a la 2004/2005. Durant la seva intervenció, Quintana ha recordat com van ser els inicis del club a la pista de patinatge de Vista Alegre, la primera d’Espanya destinada exclusivament a l’esport de l’hoquei sobre rodes. L’expresident ha destacat especialment el paper de pioners d’aquells jugadors que l’any 1940 van fundar el “Gerona Club de Hockey”, el primer de les comarques gironines, i que anys més tard acabarien creant altres equips d’aquest esport a poblacions com la Corunya o Tordera on es van desplaçar per diferents motius, com ara el compliment del servei militar.

Un altre moment especial de la vetllada ha estat l’entrega per part de l’artista Anna Agustí, del quadre commemoratiu del 75è aniversari. Agustí ha explicat que s’ha inspirat en les seves dues filles, jugadores del Girona CH, per transmetre la idea que és un club amb història però també amb un gran futur gràcies a la força de les noves generacions.

Activitats lúdiques, culturals i esportives

L’acte ha servit també per presentar totes activitats que s’han programat per celebrar el 75è aniversari al llarg d’aquesta temporada. L’objectu de l’actual directiva, presidida per Marc Avellaneda, és que des d’ara i fins a la primavera es vagin celebrant diverses activitats, algunes de caire esportiu, com el torneig Xavi er Bonadona que se celebrarà aquest cap de setmana, coincidint amb les Fires de Girona, i d’altres més lúdiques, com ara una festa infantil al desembre. També hi ha prevista una exposició titulada “75 anys fent hoquei”, al gener; un macro-concert, al febrer; un torneig 3×3, al març, i un sopar de cloenda, a l’abril.

Aposta pels equips de base

El club gironí compta actualment amb tres equips sèniors i catorze de base, el que suposa un total de més d’un centenar de jugadors. Els quips sèniors competeixen aquesta temporada en la OK Lliga femenina, en la 2a catalana masculina, que tindrà com a objectiu l’ascens a 1a catalana, i en la 1a divisió estatal masculina, que llluitarà per assegurar la permanència en el seu debut a la categoria. Pel que fa a la base, el club compta actualment amb equips a totes les categories, excepte la Junior, repartits de la següent manera: Escoleta, Iniciació, Prebenjamins (4 equips), Benjamins (3 equips), Alevins (2 equips), Infantils (2 equips) i Juvenils.

L’actual junta directiva ha fet una aposta sòlida per assentar els fonaments per un creixement qualitatiu dels equips de base. Amb aquest objectiu, s’ha renovat l’estaf tècnic i s’ha introduït canvis en la metologia de treball, sota la coordinació de Ramon Benito.

On ha estat publicada la notícia?: Diari de Girona i L’Esportiu de Catalunya

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar