És l’any per fer-ho

És l’any per fer-ho

El Citylift Girona va tornar satisfet del segon lloc en la copa de la Princesa i ara es vol centrar en el gran objectiu, l’ascens!

Copa de la Princesa: Tot i les quatre baixes, els gironins van lluitar contra el Barça B en la final

El subcampionat en la copa de la Princesa va deixar satisfets els components del Citylift Girona, que tenien molt clar amb quines circumstàncies hi anaven, amb força baixes, i que tot i això van plantar cara al Barça Lassa B en la final i van tenir les seves possibilitats. Ara, de retorn a la competició de lliga, es volen centrar completament a finalitzar en una de les tres places d’ascens i pujar per primer cop en la seva història a l’OK Lliga.

El president del club, Marc Avellaneda, va explicar que a la copa de la Princesa hi havien anat amb quatre baixes i només tenien quatre jugadors sèniors de pista i un jove jugador de l’equip de la segona catalana. “Sabíem on anàvem i sabíem el que teníem”, diu Avellaneda, que hi afegeix: “El que ens interessa és la lliga i assolir l’ascens. Allà vam anar a disfrutar, però quan hi ets has d’anar al màxim.”

En la lluita de la primera estatal i d’assolir l’ascens a l’OK Lliga el conjunt gironí està en una bona posició un cop començada la segona volta. Després de la quinzena jornada, de les 26 que hi ha, el Citylift Girona ocupa plaça d’ascens. Pujaran a l’OK Lliga els tres primers equips, sense comptar el Barça B perquè és un conjunt filial i no pot pujar. El president del Girona reconeix que els va costar l’inici de la lliga –una victòria en els primers sis partits–, però que després van millorar: “Va costar arrencar i posar tothom a lloc, pels nervis de la nova categoria, perquè alguns jugadors no l’havien disputat, va ser un cúmul de coses, però es va agafar el ritme i vam guanyar vuit partits seguits.” Tot i estar en una posició destacada en la classificació, Marc Avellaneda té molt clar que no es poden despistar, ja que aquesta categoria és molt disputada i si perds un parell de partits els rivals t’atrapen. El president del Girona diu que ara els vénen partits clau, que altres conjunts s’han reforçat i que ells començaran a recuperar lesionats en les properes setmanes. Marc Avellaneda explica que han d’aguantar i anar avançant cap a l’objectiu de l’ascens. “És l’any per fer-ho”, afirma amb convenciment, perquè té clar què si no ho aconsegueixen aquesta campanya en la propera serà molt més complicat.

On ha estat publicada la notícia? Diari de Girona – ADN Gironí

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar