FES-TE SOCI

JUGA AMB NOSALTRES

Des del Girona Club Hoquei volem augmentar la massa social del nostre Club, per disposar de major suport en la pràctica d’aquest esport tan català i gironí. Ho posem ben fàcil, perquè hem creat la condició de SOCI COL·LABORADOR, el qual sense haver de ser jugador o tenir fills al Club, podrà gaudir dels avantatges i beneficis que atorga la condició de Soci del Girona Club Hoquei, que inclou un abonament anual per accedir als partits (excepte la jornada contra Barça Lassa i HC Liceo) i la possibilitat d’ampliar fins a tres abonaments més per a familiars.

Per fer-se soci i tenir l’abonament haurien d’omplir el següent formulari i portar-lo directament al club o enviar-lo a info.gironaclubhoquei@gmail.com

Què inclou el Carnet de Soci?

  • Abonament anual per accedir als partits d’Ok Lliga.
  • Carnet PasSport d’ADN Gironí.

Pel sol fet de ser soci del Girona Club d’Hoquei obtindràs el carnet PasSport dels membres de l’ADN Gironí, un carnet esportiu que et permetrà beneficiar-te de promocions, preus reduïts i assistir a partits de tots els equips membres. Informa’t de tots els beneficis aquí.

T’agradaria formar part dels nostres equips o venir a entrenar amb nosaltres? Si en tens ganes, vine i prova-ho durant 4 setmanes gratuïtament (només caldrà abonar assegurança).

Període d’inscripcions: obert durant tot l’any

Presentació inscripcions: Omplir formulari i portar-lo directament al club o enviar-lo a info.gironaclubhoquei@gmail.com

Horaris oficina club: Dimarts, dijous i divendres de 17,30h a 20h

Per a més informació sobre horaris d’entrenaments, quotes i altres es poden posar en contacte amb el club.

Contacte amb el Club

CONTACTI AMB EL CLUB

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar