SOM L'EMPRESA D'ASCENSORS QUE PENSA I ACTUA DIFERENT

En que podem ajudar-te?

Prefereixes parlar amb nosaltres?

ENS AGRADA DIR A LES COSES PEL SEU NOM. DES DE SEMPRE.

 • TOTES LES MARQUES, TOTS ELS MODELS

  La veterania es un grau! Vam ser els primers en oferir un servei multimarca de manteniment d’ascensors. Per això, sigui quin sigui el teu ascensor, tu ets el centre del nostre servei.

 • SEMPRE A PROP TEU

  Tant a la nostra xarxa nacional d’oficines, com per internet, telèfon les 24 h o xarxes socials, el nostre objectiu és ser a prop de les teves necessitats. On siguis, el nostre servei sempre amb la qualitat de CITYLIFT

 • ADÉU ALS ABUSOS. HOLA A LA TRANSPARÈNCIA

  Vam ser els primers en denunciar les clàusules abusives als contractes de manteniment. Volem que siguis lliure per escollir. Sense clàusules abusives ni lletres petites.

 • TU DECIDEIXES EL TEU CONTRACTE

  Volem que estalvis, però sense que perdis cobertures i serveis. Amb nosaltres sempre podràs escollir el que contractes i sempre a un preu ajustat a les teves necessitats. Sense pagar en euro de més, i sense una cobertura de menys.

 • SEGURETAT I TRANSPARÈNCIA

  Coneixem la nostra feina, coneixem el teu ascensor i et coneixem a tu. Som professionals i sabem donar-te la qualitat que necessites al millor preu.

Últimes notícies

Transparents  i eficaços. Així ens agrada definir-nos. I és que a CITYLIFT Ascensors portem més d’una dècada entregats en cos i ànima a satisfer les necessitats d’elevació dels nostres clients. Som especialistes en manteniment multimarca i fabricants d’ascensors.

Benvingut a l’empresa d’ascensors que pensa en tu.

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar