Jana Fontrodona i Ainhoa Pastor jugadores de la selecció territorial

Jana Fontrodona i Ainhoa Pastor jugadores de la selecció territorial

Jornada històrica per a l’hoquei femeni català

El passat diumenge, l’hoquei patins femení del nostre país va viure una jornada històrica amb el debut de dues seleccions territorials.

El pavelló del SHUM de Maçanet de la Selva va ser l’escenari del primer partit entre dues seleccions del territori català. Les seleccions FEM16 de les comarques de Girona i Tarragona van disputar un duel ple d’emoció i intensitat com ho demostra el resultat final, un ajustat 6 a 5 a favor de les tarragonines.

Per a Maria Moltó, presidenta del CCd’HP, “fruit de l’esforç de tècnics, jugadores i FEDERACIÓ s’ha fet realitat un somni que perseguíem des de feia temps“. Segons Moltó “aquest encontre ha d’ésser un punt de partida per començar a preparar un futur Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials Fem16.”

Benjamí Pons, vicepresident de la FCP, va presenciar el partit i va admetre que s’està conduint l’hoquei femení en la bona direcció: “la suma de sinèrgies entre les territorials i el CCd’HP ens fa créixer en qualitat arreu. L’hoquei femeni neix i creix al territori, i del territori al país. Des de la FCP ho reconeixem i ho incentivem

Cati Fontane, responsable de l’hoquei patins femení, recorda que hi haurà partit de tornada: “serà el proper 12 de juny a les 12:00h al pavelló CE Vendrell. Hem posat els fonaments d’un projecte que seguirem construint entre tots

On ha estat publicada la notícia? Federació Catalana de Patinatge

Girona-Tarragona Maig 2016 Mac?anet (6) Girona-Tarragona Maig 2016 Mac?anet (18)Girona-Tarragona Maig 2016 Mac?anet (10)Girona-Tarragona Maig 2016 Mac?anet (18)

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar