Jugadors del Girona CH disparen el marcador dels punts solidaris de l’Espai Gironès fins als 8.000

Jugadors del Girona CH disparen el marcador dels punts solidaris de l’Espai Gironès fins als 8.000

La campanya de Nadal del centre comercial es proposa arribar als 10.000, punts que es transformen en 10.000 euros per a Càritas

Jugadors dels primers equips del Girona CH (Primera Estatal masculí i OK Lliga femení) han participa: aquest dimecres 23 de desembre en la campanya solidària ‘Aquest Nadal tots hi guanyem!‘, de l’Espai Gironès, que s’impulsa a favor de Càritas i el Banc dels Aliments per lluita- contra la pobresa i l’exclusió social. L’entitat benèfica destina-à els diners al seu programa SIE per afavorir, a través de l’esport, la integració de joves en risc d’exclusió social.

El Girona CH és un dels cinc clubs que col·labora amb la campanya, que s’allargarà fins al proper 5 de gener i que dedica cada setmana a un esport diferent. També s’hi han implicat el Girona FC, l’Spar Citylift, l’Handbol Bordils i el Club Patinatge Artístic Girona. A més, es compta amb el suport d’ADN Gironí -una iniciativa esportiva que busca potenciar i difondre la practica de l’esport-, de la Federació Catalana de Patinatge i de la Federació Catalana de Basquetbol.

Aquesta setmana l’esport protagonista és l’hoquei, i els jugadors del Girona CH van contribuir ahir a la suma de punts disparant amb l’estic contra la porteria que hi ha instal·lada a l’estand i animant els nens i els visitants a fer el mateix. Van fer pujar fins a 8.000 els punts solidaris, i van situar el marcador molt a prop de l’objectiu, que és arribar als 10.000 punts, que es transformaran en 10.000 euros per a Càritas.

On ha estat publicada la notícia? Diari de Girona, ARA.CAT  i Tot Salt

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar