La Jornada de l’Esport femení proposa descobrir 19 disciplines al centre de Girona

La Jornada de l’Esport femení proposa descobrir 19 disciplines al centre de Girona

La cinquena edició espera més d’un miler de persones el proper diumenge 12 de març al matí

La cinquena Jornada de l’Esport Femení se celebrarà a Girona el proper diumenge 12 de març, de 09.30 a 13.30, a les places Salvador Espriu, Calvet i Rubalcaba i Catalunya, amb l’objectiu d’iniciar en la pràctica esportiva més d’un miler de nenes, adolescents i dones. S’ofertaran, segons s’ha explicat aquest matí en una presentació a l’Ajuntament, un total de 19 disciplines: hoquei, gimnàstica rítmica, tennis taula, gimnàstica artística, atletisme, handbol, rugbi, judo, bàsquet, piragüisme, patinatge, esgrima, vòlei, futbol, paleotraining, jujitsu, escacs, ciclisme i nàutica.

“Els valors de l’esport no tenen gènere, però aprofitant el dia Internacional de les dones, el 8 de març, volem que la Jornada sigui una festa de l’esport en general i un reconeixement a l’esport femení”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Isabel Muradàs. A l’acte de presentació hi han participat representants dels diversos clubs que col·laboren en la iniciativa, com ara el GEiEG, l’Uni Girona, el CPA Olot, el CPA Girona, el Girona-Judo, la UE Sarrià, el Girona FC, el Salt Gimnàstic Club, l’Handbol Bordils, el FD Cassanenc, el Girona CH, el Salt-Ter i el CN l’Escala, entre d’altres.

A banda de poder practicar les 19 disciplines esportives que s’oferten en aquesta edició la Jornada comptarà amb altres activitats obertes per a tothom com ara:

10.00: Sortida de les Girunneres

10.30-11.15: Entrenament d’alta intensitat

11.15-11.45: Gimnàstica abdominopèlvica hipopressiva

11.45-12.15: Classe de pilates per a esportistes

12.15-13.00: Sessió d’harmonia

13.20: Intervenció de dansa

La jornada també tindrà una prèvia el divendres 10 de març a la sala Carles Rahola de la Generalitat en el marc de la xerrada “Excel·lència i esport femení”. A les 18.00 s’obrirà l’acte amb la lectura de la Declaració Institucional del Govern del dia Internacional de les dones, a càrrec de Bet Fernández, entrenadora olímpica de natació sincronitzada. A 2/4 de 7, Carles Giralt, cap d’Àrea d’Alt Rendiment i Esport Federat del Consell Català de l’Esport pronunciarà la conferència “L’evolució de l’esport femení en els Jocs Olímpics: participació i resultats”; A les 7 del vespre hi haurà la taula rodona “La veu de dones i homes d’aigua”.

On ha estat publicada la notícia? Girona Notícies i Diari de Girona

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar