La temporada 2016/2017 d’Hoquei Patins comença amb l’HOQUEI LLIGA CATALANA

La temporada 2016/2017 d’Hoquei Patins comença amb l’HOQUEI LLIGA CATALANA

A partir de la setmana que ve, i fins el 9 de setembre, tindrà lloc la XII Hoquei Lliga Catalana, competició que dóna el toc d’inici a la temporada 2016/2017 d’hoquei patins.

Organitzada pel Comitè Català d’Hoquei Patins (CCd’HP) de la Federació Catalana de Patinatge (FCP) i l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins (ACHP), aquesta és ja la 12a edició tenint en compte les edicions celebrades des de finals dels 80 i l’aturada de la competició al finalitzar la temporada 1998/1999.

És doncs el segon any que es celebra aquesta Lliga, després de vint-i-sis anys des dels seus inicis i setze anys des de la seva absència, que reuneix els millors equips l’hoquei català que participen a l’OK lliga.

Aquesta edició, comptarà amb 14 equips: FC BARCELONA Lassa, CE NOIA Freixenet, CP VOLTREGÀ, CP Vic, Igualada HC, Reus Deportiu, CH Caldes, Lleida Llista, CH Lloret, CE Vendrell, CP Vilafranca, CP Manlleu, Girona HC i Alcoi distribuïts en 4 grups de la següent manera:

GRUP A
FC BARCELONA
CE NOIA
CP VOLTREGÀ

GRUP B
CP VIC
IGUALDA HC
ALCOI

GRUP C
REUS DEPORTIU
CH CALDES
LLEIDA LLISTA
CH LLORET

GRUP D
CE VENDRELL
CP VILAFRANCA
CP MANLLEU
GIRONA CH

Els 2 primers classificats de cada grup disputaran una eliminatòria a partit únic; els guanyadors d’aquestes eliminatòries es classificaran per a la Final a 4. Les semifinals es jugaran el proper 8 de setembre i la final, que serà televisada per TV3 a les 21:00h, el 9 de setembre a les instal?lacions del Igualada HC.

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar