Pas de gegant del Citylift Girona cap a l’OK Lliga

Pas de gegant del Citylift Girona cap a l’OK Lliga

Hernández i Pelicano van ser els golejadors a Mieres

Modoo CP Mieres 3 – 5 Citylift Girona CH

GOLS: 0-1 (2′) Hernández. 1-1 (15′) González. 1-2 (16′) Hernández. 1-3 (27′) Pelicano, de penal. 1-4 (30′) Pelicano. 2-4 (33′) Sabater. 3-4 (45′) Quintanal. 3-5 (45′) Hernández.

El Citylift Girona va obtenir un triomf valuós que l’acosta una mica més a l’ascens a l’OK Lliga i que alhora minimitza les victòries de tots els seus perseguidors implicats en la lluita. L’equip de Ramon Benito és tercer amb un marge de tres punts quan falten dues jornades, i fins i tot podria ascendir matemàticament en la pròxima –el dia 14–, a casa conta l’Arenys de Munt, en funció d’altres resultats.

El tercer triomf seguit va ser treballat. Tres gols de Josep Hernández i dos de Raül Pelicano van materialitzar la victòria contra un rival rocós que mai no es va donar per vençut a pesar d’anar sempre a remolc. El Girona guanyava per 1-2 a la mitja part i els dos gols de Pelicano tot just arrencar el segon temps van deixar el partit coll avall (1-4). Però el Mieres, amb dos gols, va tornar a inquietar fins que Hernández va completar el seu trio de gols.

On ha estat publicada la notícia? L’Esportiu de Catalunya

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar