PRESENTACIÓ

Benvolguts/des

El Girona Club Hoquei continua essent un club de referència dins del món de l’hoquei patins i això és fruit de l’esforç, el treball i la dedicació de tots els que en formem part. Vol ser un club obert a tothom, on hi tinguin cabuda tant aquells esportistes que busquen la màxima competició com els que l’han triat com esport de lleure.

Els puntals del nostre club han estat sempre els esportistes de base i creiem que ha de continuar essent així. A part de treballar a nivell esportiu, es potencien valors de l’esport que al final es traslladen a la vida quotidiana dels nens: l’esforç, el treball, la constància, el respecte, la humilitat, el companyerisme són valors que al final fan grans als jugadors i a les persones.

Aquesta temporada 2017/2018 és un any molt emocionant pel club. El Girona CH, per primera vegada després de la seva fundació fa més de 75 anys, competeix a l’OK Lliga amb dos equips sèniors ( masculí i femení). Les dues competicions en la categoría de màxim nivel estatal són un repte molt important que situen el Girona CH entre els grans clubs esportius.

Animem a totes les persones que us agradi aquest esport a que vingueu al pavelló de Palau on, setmana darrera setmana, podreu gaudir de grans partits d’hoquei. Salutacions i benvinguts al club.

Som-hi GIRONA CH!!!

Marc Avellaneda Quintana

President Girona CH

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar