Retrobar-se amb el triomf

Retrobar-se amb el triomf

El Citylift Girona i el Corredor Mató Palafrugell volen tornar a guanyar, el primer per mantenir-se a dalt i el segon per sortir de baix

El Citylift Girona i el Corredor Mató Palafrugell volen tornar a sumar punts després d’un seguit de resultats negatius i ho intentaran fer aquesta jornada, en què juguen a casa. Els gironins s’enfronten amb el Voltregà i els empordanesos amb l’Igualada en la setena jornada de l’OK Lliga. El Palafrugell ha perdut cinc partits de manera consecutiva i el Girona ha perdut els dos darrers i fa tres jornades que no coneix la victòria. Tots dos intentaran aprofitar el fet de jugar davant l’afició per sumar punts, els empordanesos els necessiten per sortir de la zona de descens i els gironins per mantenir-se en la zona alta de la classificació.

El Girona ha encaixat dues derrotes consecutives però les dues han estat per només un gol, una a casa contra el Lleida (1-2) en el darrer segon i l’altra a la pista del Barça (4-3) a un minut i mig del final. El seu rival és el Voltregà, que ha puntuat en les dues darreres jornades però que continua en la zona baixa de la classificació i necessita continuar escalant posicions. En la darrera jornada van aconseguir puntuar per primer cop fora de casa en guanyar el Lleida a domicili (3-4).

El Palafrugell va guanyar el primer partit en el seu debut a la màxima categoria, però després ha perdut els cinc següents. Tot i això, ha fet bons partits, va plantar cara al Liceo en el seu pavelló (3-5) i va fer patir molt el Reus a domicili, cedint només al final per un curt 4-3. En la darrera jornada va perdre per la mínima el derbi de les comarques gironines a la pista del Lloret (1-0). El seu rival és l’Igualada, que és en la zona mitjana de la classificació i que ve de guanyar l’Asturhockey per 5-2. Els igualadins encara no han guanyat en els tres desplaçaments que han fet i només van poder empatar a la pista del Lleida (2-2).

On ha estat publicada la notícia? L’Esportiu de Catalunya

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar