Tres equips de base del Girona CH classificats per a la lliga Preferent

Tres equips de base del Girona CH classificats per a la lliga Preferent

Els benjamins A i C i el prebenjamí ja tenen el bitllet, l’aleví A hi opta si supera una eliminatòria

Els equips benjamins A i C i el Prebenjamí A del Girona CH disputaran la lliga Preferent després d’acabar la primera fase de la competició en la primera posició dels seus respectius grups. Un altre equip del club, l’Aleví A, s’hi podria afegir si supera una eliminatòria, després d’acabar segon. El Benjamí A, entrenat per Jordi Horta, i el Benjamí C, dirigit per Toni Vilà, s’han mantingut imbatuts en els vuit partits que han jugat i s’enfrontaran l’un contra l’altre en la primera jornada de la nova fase, que es disputarà el cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

El prebenjamí A, entrenat també per Vilà, ha protagonitzat un magnífc inici de temporada cedint només un empat,mentre que l’Aleví A, que entrena Xavier Oller,ha acabat la competició en la segona posició amb els mateixos punts que el Palafrugell, el primer classifcat, que l’ha superat per la diferència de gols, i jugarà una eliminatòria per intentar accedir a la lliga Preferent. Si la supera, seran quatre els equips de base del club que accediran a la competició.

El club ha fet una aposta decidida aquesta temporada pel treball formatiu amb els jugadors de base i per això, a l’hora de confeccionar l’organigrama tècnic, ha potenciat diferents aspectes enfocats a obtenir la millora dels jugadors: disposa d’entrenadors amb experiència i capacitat per propiciar l’evolució dels nens, ha format equips amb pocs jugadors per tal que els integrants dels conjunts inferiors puguin complementar els superiors i així enriquir el seu aprenentatge.

També s’ha produït un increment en les hores d’entrenament, fet que ha de repercutir tant en la millora del rendiment com en buscar més implicació amb nens i pares. A més, en totes les sessions preparatòries, hi ha sempre dos entrenadors, per tal de poder fer les correccions adients i millorar la qualitat del treball.

Finalment, la potenciació dels equips sèniors masculí i femení (que militen a Primera Nacional i OKLliga,respectivament) s’ha fet pensant que pugui servir de mirall i de motivació amb els més petits i consolidar la seva identifcació amb el club.

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar