UN QUADRE D’ANNA AGUSTÍ CELEBRA EL 75È ANIVERSARI DEL GIRONA CH

UN QUADRE D’ANNA AGUSTÍ CELEBRA EL 75È ANIVERSARI DEL GIRONA CH

L’artista empordanesa vol transmetre la idea «que el futur del club està assegurat»

Amb motiu de la celebració dels 75 anys del club, el Girona CH va encarregar a l’artista empordanesa Anna Agustí que pintés un quadre commemoratiu d’aquesta efemèride. Agustí és mare adoptiva de dues nenes nascudes a l’Àfrica que juguen a hoquei al Girona CH i que van ser la seva inspiració a l’hora d’enfrontar-se al repte que li havia plantejat el club. «He volgut transmetre la idea que el futur del club està assegurat perquè les noves generacions que pugen viuen l’esport amb molta afició des de petits, l’hoquei crea addicció», ha explicat l’artista, que ha afegit que el quadre combina la pintura amb la tècnica del collage, molt habitual a les seves obres.

Anna Agustí va néixer a Pals i és llicenciada en Belles Arts a la Facultat Sant Jordi de la Universitat de Barcelona. La seva obra s’ha anat exposant en galeries d’art i fires de diversos països, i ha participat en múltiples concursos on ha guanyat diversos premis. La seva obra reflecteix la immensitat dels espais oberts i els seus colors intensos evoquen la calidesa del seu Mediterrani i dels paisatges viscuts en els seus viatges.

Per altra banda aquest cap de setmana els dos primers equips del Citylift Girona han empatat els seus partits. A l’OK Lliga femenina les noies d’Albert Bou van igualar 2-2 a la pista del Las Rozas, mentre que a Palau 2 l’equip masculí de Ramon Benito va veure com s’escapava la victòria a mig minut del final en un duel emocionant amb el Sant Cugat (3-3).

La pròxima jornada els gironins visiten el Rivas Las Lagunas, tercer classificat per la cua, amb una única victòria en quatre partits. Més complicat ho tindrà l’equip femení,que rebrà dissabte a Palau el segon classificat, Voltregà, per buscar el primer triomf.

Font: Diari de Girona (ADN Gironí)

Recent Posts

Leave a Comment

Empieza a escribir y pulsa Intro para buscar