IniciPROTOCOL DE PREVENCIÓ , HIGIENE i SEGURETAT. GIRONA CH. PARTITS BASE

JUGADORS-ENTRENADORS-DELEGATS: ZONA RESTRINGIDA i DE JOC

  1. Només els jugadors, entrenadors, delegats i àrbitres que quedin registrats a l’acta del partit poden accedir a la zona. Tots els jugadors, entrenadors i delegats han d’haver entregat la Declaració Responsable al seu Club per poder accedir a la zona restringida.
  1. Entrada de l’equip tots junts, màxim 1h abans del partit. Control de temperatura, rentat de mans (hi ha un dispensador a l’entrada i un altre a l’entrada de la pista).

3.No està permès utilitzar els vestidors. Equipar-se separadament en els bancs preparats  per a cada equip repartits dins la zona de joc el pavelló. Guardar la bossa en el banc de l’equip

Delegats i entrenadors sempre amb mascareta. Jugadors: amb mascareta a la zona comuna i sense mascareta només dins la pista jugant el partit.

PÚBLIC: GRADA

  1. Accés al pavelló per porta principal 10 minuts abans de començar el partit. Entrada ordenada i espaiada. Accés a la grada per circuit marcat

2. PROHIBIT ACCEDIR A LA ZONA RESTRINGIDA

  1. Entrada 10 minuts abans de l’inici del partit. No accés al pavelló un cop començat el partit.
  1. Rentat de mans, presa de temperatura, registre de nom, cognom i telèfon de tot el públic assistent. Mascareta obligatòria dins el pavelló.
  1. Seients marcats on es pot seure. Fila del mig tancada. Màxim 2 persones en seients junts i només si són de la mateixa família: 2 seients oberts (_ _) – 2 seients tancats (XX). PROHIBIT SEURE EN SEIENT TANCAT.

6.Sortida immediatament després de finalitzar el partit per la porta d’emergència pel camí senyalat. Sortida ordenada i espaiada.

  1. Lavabos oberts. Respectar distància i extremar higiene

El Girona Club Hoquei es reserva el dret d’admissió a qui no segueixi les normes i els protocol de prevenció, seguretat i higiene.