IDENTIFICACIÓ INFORMACIÓ BÁSICA  INFORMACIÓ ADDICIONAL
 RESPONSABLE GIRONA CLUB HOQUEI  Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
Identitat: Girona Club Hoquei

Direcció Postal: PAVELLÓ MUNICIPAL PALAU II, C. Josep Aguilera i Martí, 2, 17003 Girona

Telèfon: 972 222 125   E-mail: info.gironaclubhoquei@gmail.com

 FINALITAT

 

La prestació dels
serveis contractats
 
 Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
Tractem la informació, que ens faciliten, amb la finalitat de portar a terme la prestació dels serveis contractats a l’empresa; la gestió de cobrament i facturació; així com procediments de gestions comptables i administratives necessàries per portar a terme el servei.
 Quan recollim les seves dades?
– Es crea o registra un compte de soci, abonat o client de les nostres botigues o interacciona amb els nostres Serveis.

– Es comunica amb nosaltres o es subscriu per rebre materials promocionals, ofertes o anuncis relacionats amb la nostra activitat.

– Participa en activitats especials, ofertes o programes.

– Interactua amb les nostres comunitats en línia o publicitat.

– Es connecta amb nosaltres a través de les xarxes socials.

– Recopilem dades de tercers o de fonts disperses públicament.

– Personalitza peces de roba, productes o Serveis.

Per a més informació, fes click en el següent enllaç per veure la nostra Política de Privacitat:  http://www.gironach.cat/politica-de-privacitat

 Quan de temps conservarem les seves dades?
Conservarem les seves dades mentre existeixi relació contractual amb nosaltres o bé mentre vostè no exerceixi cap dels drets que impliqui que no podem conservar les seves dades.
 LEGITIMACIÓ Consentiment de l’interessat La lliure determinació de l’interessat com a motiu de legitimació, és a dir, pel seu propi consentiment.  En cas contrari, el Girona CH deixarà de tractar les seves dades excepte aquells que per la seva naturalesa siguin necessaris conservar per a justificar la relació contractual o l’exercici o defensa de possibles reclamacions.
 DESTINATARIS Les dades personals  dels interessats no seran cedides ni transferides a terceres organitzacions. El Girona CH no cedirà sota cap concepte les seves dades a terceres empreses sense el seu consentiment, amb exempció de que la cessió estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació amb un encarregat de tractament, amb el que s’haurà firmat prèviament un contracte legítim i adequat de dades personals, així com el deure de confidencialitat.
 DRETS  Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Vostè té dret a accedir a les seves dades personals i, en qualsevol moment, pot exercitar els seus drets, enviant-nos un e-mail a info.gironaclubhoquei@gmail.com indicant el seu nom, cognoms i acompanyant una fotocòpia del seu document nacional d’identitat, passaport o document vàlid oficial d’identificació.
 Dret a Accés És el dret a rebre informació sobre les dades personals objecte de tractament, conèixer la seva finalitat, termini de conservació i la possibilitat d’exercir els següents drets:
Dret a Rectificació i Supressió Té dret a rectificar dades inexactes o completar dades incomplertes.

Té dret a la supressió o dret a l’oblit quan hagi un tractament il·lícit de les teves dades o no existeixi relació o motiu per a la seva recollida, amb les excepcions legals aplicables.

Dret a Limitació al tractament Es suspèn el tractament de dades quan s’estigui verificant la legalitat de la seva recollida o el responsable ja no necessita la seva conservació.
 Portabilitat Podrà rebre les seves dades en un format estructurat i d’ús comú per a poder transmetre’ls a un altre responsable.
 Oposició Podrà oposar-se al tractament de dades quan, per situacions personals, s’acrediti un interès legítim per a exercir o defensar reclamacions i quan tingui per objecte la màrqueting directe.
A no ser objecte de decisions individualitzades Té dret a no ser objecte de tractament automatitzat, l’anterior exceptuant el consentiment exprés, que sigui per a finalitats de celebració o execució d’un contracte o estigui permés per la UE com a mesura per a salvaguardar els seus drets i llibertats com a titular de les dades.